Kérdőív- Ossza meg velünk véleményét!

Kérdőívünkkel a megújult Magyarország.hu oldal használatával kapcsolatos tapasztalatok megosztására kérjük felhasználóinkat.

 

A megújult Magyarország.hu oldal 2018-ban indult azzal a céllal, hogy összefogja az elektronikusan intézhető ügyeket, ezekkel kapcsolatban közérthető és teljes körű tájékoztatást nyújtson az ügyet intézők részére. A honlap 2020-ban lépett a sokak számára ismert régi portál helyébe.

Az indulást követően a csatlakozó szervezetek, hivatalok több, mint 800 tájékoztatást publikáltak a portálon, ezek közül 650 esetében van lehetőség az ügy elektronikus intézésére is.

 

A tartalmi bővülés mellett a funkcionalitás és a megjelenés fejlesztése is folyamatos volt annak érdekében, hogy felhasználóink letisztult, könnyen kezelhető felületen érhessék el a keresett szolgáltatásokat.

A közigazgatásban újdonságnak számító technológiák, mint például az iForm űrlaptechnológia vagy a portálon elérhető kisalkalmazások még praktikusabb ügyintézési lehetőségeket biztosítanak. Ezek segítségével már nem csak asztali eszközön, hanem mobilon, bárhol és bármikor elérhetővé válik az ügyintézés.

 

Az új portállal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal kollégái naprakész tudásukkal segítették és segítik is a továbbiakban. 

 

Számítunk véleményére a portállal és szolgáltatásaival kapcsolatban. Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit a kérdőív kitöltésével, amely csak néhány percet vesz igénybe és anonim módon történik.

Ha már használta az új Magyarország.hu oldalt és szeretné megosztani tapasztalatait, KATTINTSON IDE A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ!

 

Köszönjük, hogy véleményével hozzájárul a szolgáltatás továbbfejlesztéséhez!