Változások a tárhelyen - 2020. 04. 23.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a felhasználók újabb módosításokat tapasztalhatnak a levelezési tárhelyen, valamint az adminisztrációs oldalakon.

Akadálymentesítés

A felület akadálymentesítése a látássérült felhasználók munkáját segíti annak érdekében, hogy egyszerűbben használhassák az oldalt és a különböző funkciókat. A honlapot a JAWS képernyőolvasóra optimalizáltuk.

Az akadálymentes fókusz bekapcsolásával lehetőség van egy erősebb, látványosabb fókusz körvonal beállítására is. Ennek beállítása a tárhely felületén, a bal oldali navigációs sáv Tovább az Akadálymentes felugró ablakhoz ikonjára történő kattintással lehetséges.

A látássérült vagy olvasási nehézséggel küzdő felhasználók, az őket foglalkoztató szervezetek, ill. iskolák részére a NISZ Zrt. lehetőséget biztosít a JAWS képernyőolvasó, valamint a MAGic és a ZoomText képernyőnagyító szoftverek egy éven át történő ingyenes használatára. Az igényléssel kapcsolatos információk valamint a felületen kitöltendő és elküldhető űrlap az alábbi oldalról érhetők el:
https://akadalymentes.magyarorszag.hu

Állampolgárokat, valamint Hivatali kapuval, Cégkapuval rendelkező felhasználókat érintő változások:

Cégkaput érintő módosítások: