ELMŰ-ÉMÁSZ elektronikus számla igénylése villamos energia vételezéssel kapcsolatban

Online ügyfélszolgálatunkon regisztrált ügyfeleink ingyenesen vehetik igénybe elektronikus számla-szolgáltatásunkat. A beállítást követően postai kézbesítés helyett áramszámláiról e-mailben kap tőlünk értesítést. Áramszámláit Online ügyfélszolgálatunk elektromos számlával kapcsolatos menüpontjaiban tudja megtekinteni, letölteni, valamint kiegyenlíteni.

Kulcsszavak: e-számla, elektronikus számla, igénylés

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt-vel szerződésben álló ügyfelek.

Kérjük, adja meg vevő (fizető) azonosítóját, 8 számjegyből álló felhasználó azonosítóját, regisztrált felhasználónevét és e-mail címét.

Bankszámlaszám megadása nem kötelező, de mindenképpen javasoljuk, mivel így az esetlegesen önnek visszajáró pénzösszegeket a postai kézbesítés helyett gyorsabban eljuttathatjuk önhöz.

Kérjük, olvassa el az e-számla tájékoztatót, majd jelölje be az „A tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom” jelölő négyzetet. A szerződési feltételek elfogadása kötelező, e nélkül regisztrációs kérelmét nem tudjuk elfogadni.

Bejelentésére a Garantált Szolgáltatások II. pontja szerint 15 napon belül választ kap.

ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft  - Contact Center Osztály

Esetleges panasza további orvoslása céljából, amennyiben a kapott válaszokkal, intézkedésekkel nem ért egyet, az alábbi szervekhez fordulhat bejelentéssel:

A lakóhelye szerint illetékes kormányhivatalnál tehet bejelentést elszámolási, számlázási, ki és visszakapcsolási, illetve méréssel kapcsolatos ügyekben.

Lakóhelye szerint illetékes békéltető testülethez fordulhat vitás ügye rendezése érdekében.

Hálózattal kapcsolatos csatlakozási, hozzáférési,  rendelkezésre állási panaszokkal fordulhat a MEKH-hez.

Lakossági ügyfelek számára szóló tájékoztató

Vállalkozások, közintézmények számára szóló tájékoztató 

Az elektronikus számla (e-számla) előnyei:

A honlapunkon megtekintheti üzletszabályzatunkat és a villamosenergia-szabályozással, működéssel, valamint cégcsoportunkkal kapcsolatos jogszabályokat.

ELMŰ-ÉMÁSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KFT.