Otthonról is vehet állampapírt értékes nyereményekért!

Otthonról kényelmesen, gyorsan, díjmentesen intézheti állampapír vásárlásait a Magyar Államkincstárban.

 

Az ehhez szükséges Értékpapír nyilvántartási-számlát és Start-számlát az Ügyfélkapun keresztül tudja megnyitni. Emellett meglévő értékpapír számlájához is igényelheti a MobilKincstár és WebKincstár szolgáltatást, amelyen keresztül gyorsan és díjmentesen kezelheti befektetéseit, megtakarításait.

Az igényléshez a megújult magyarorszag.hu oldalon elérhető online űrlapok kitöltése és beküldése szükséges. A kitöltés azonosításhoz kötött, amit ügyfélkapus felhasználónévvel és jelszóval, Részleges Kódú Telefonos Azonosítóval vagy eSzemélyi okmánnyal, kártyaolvasó készülék segítségével is megtehet.

 

Kezelje könnyedén Kincstári befektetéseit!

Az ügyintézéshez kattintson a Számlanyitás a Magyar Államkincstárnál menüpontra!

 

Nyereményjáték

Amennyiben Ön 2020. április 27. – június 30. között nyit Értékpapír nyilvántartási-számlát, Start-számlát vagy igényel kiegészítő elektronikus szolgáltatást, és legalább 100.000 forint értékű állampapír lesz a számláján június 30-án, akkor Ön is részt vehet a Magyar Államkincstár nyereményjátékában.

A játékban 25 darab, a Kincstár által kibocsátott 100.000 forint értékű, a Kincstárnál állampapír vásárlására fordítható Nyereményutalványt sorsolnak ki a játékban részt vevők között. A Nyereményjáték feltételei a Játékszabályzatban olvashatóak.

További információkért keresse fel a http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/ honlapot.