Kérdőív 2021 – Kérjük, Ön is ossza meg velünk véleményét!

A Magyarország.hu használatával kapcsolatban várjuk felhasználóink észrevételeit.

 

Ha már használta az új Magyarország.hu oldalt és szeretné velünk megosztani tapasztalatait, KATTINTSON IDE A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ!

 

Az új Magyarország.hu oldal 2018-ban indult azzal a céllal, hogy egységes felületet biztosítson az elektronikus ügyintézési szolgáltatások számára és közérthető, valamint teljes körű tájékoztatást nyújtson azok használatához.

A 2020-ban megújult közigazgatási portál az év februárjában lépett a sokak számára ismert korábbi honlap helyébe. Egyszerű és átlátható felületének köszönhetően nincs szükség keresgélésre, különböző hivatalok honlapjainak böngészésére, minden ügy egy helyről indítható. A havi 5 millió látogatót számláló Magyarorszag.hu oldalon ma már több, mint 1300 ügy érhető el, melyek közül 1100 esetében elektronikus ügyindításra is van lehetőség.

 

Az elmúlt évek során a honlap tartalmi bővítése mellett a funkcionalitás és a megjelenés fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettünk annak érdekében, hogy felhasználóink letisztult, könnyen kezelhető felületen érhessék el az általuk keresett szolgáltatásokat. Így, a közigazgatásban újdonságnak számító technológiák, mint például az iForm űrlaptechnológia vagy a portálon elérhető kisalkalmazások még praktikusabb ügyintézési lehetőségeket nyújtanak, melyek segítségével a felhasználók asztali számítógép mellett, laptopon és egyéb mobileszközökön is bárhol, bármikor elintézhetik ügyeiket.

 

A Magyarország.hu oldallal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keresse a 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal munkatársait, kollégáink naprakész tudásukkal a továbbiakban is készséggel állnak rendelkezésére.

 

A portállal és a felületen elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatban továbbra is számítunk véleményére. Kérdőívünk kitöltése csak néhány percet vesz igénybe és anonim módon történik.

 

Köszönjük, hogy válaszaival hozzájárul szolgáltatásunk továbbfejlesztéséhez!